HVEM ER SKY LEASING?

Sky Leasing’s mission er at gøre det enkelt og anskueligt at lease en bil. Med vores store erfaring, skaber vi i samarbejde med kunden, de bedste løsninger efter behov. Vi er fleksible og kan sammensætte lige præcis den løsning, som du har brug for, uanset om det er til privat eller erhverv.

Vi er en samarbejdspartner der går langt for vores kunder og vi bestræber os altid på, at levere den bedste service inden for branchen.

Vores kunder er altid i centrum og kommer i første række og hos Sky Leasing kan man altid forvente lidt ud over det sædvanlige.

Vi er med dig hele vejen og vi gør en stor ære i at rådgive dig korrekt samt give dig ordenligt indblik i markedet, så du ikke er i tvivl om hvad du får, når du skal finde din drømme bil!

Sky Leasing er et nyere leasing selskab, men vores team har en lang baggrund og kendskab til leasing markedet samt den danske bilbranche. Vores medarbejdere er meget passioneret og fokuseret omkring det de laver og derfor kan du altid være sikker på at få den aller bedste service når du skal lease en bil hos Sky Leasing.