Erhvervsleasing til store og små virksomheder


Det er mere populært end nogensinde at anskaffe sig en firmabil med erhvervsleasing. Normalt skal der køres en del kilometer i en firmabil og så kræver det en god komfort, som bedst kan opnås ved større biler som oftest er dyrere. Derved bliver virksomhedens likviditet ikke belastet i samme grad, som hvis virksomheden skulle købe bilen.

En fordel ved erhvervsleasing er, at man låner bilen fremfor at købe den. En anden fordel er også, at man altid har styr på, hvad omkostningerne er hver måned, fordi der altid betales et fast beløb for bilen. Virksomheden for altså en større budgetsikkerhed hvor der også er mulighed for at få fradrag for leasingydelsen. Samlet set er der rigtig mange fordele ved at vælge erhvervsleasing og du er altid velkommen til at forhøre dig nærmere hos os.

Med erhversleasing slipper du for bekymringer

Når du har en erhvervsleasingaftale med Sky Leasing, så slipper du for alle bekymringer ved en firmabil. I aftalen er der inkluderet service, hvor vi står for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i hele leasingperioden.

Det er også muligt at lave en aftale med virksomheden, hvor bilen bliver købt fri, hvis det ønskes. Kontakt os for mere information. Virksomheden bestemmer selv hvor længe aftalen skal gælde og typisk laves der aftaler på 1-3 år afhængigt af behovet.

Kontakt Sky Leasing og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til at finde lige præcis den bil som dækker jeres behov.

Se vores udvalg er biler

Eller læs mere om Privatleasing eller Splitleasing