Opnå fordele med privat leasing


Mange stiller spørgsmålet, “skal jeg købe eller lease?”, når de er på udkig efter en ny bil. Privatleasing er mere populært end nogensinde herhjemme og det er der en grund til. Der er nemlig mange fordele ved at lease bilen frem for at købe den. En af de største fordele er, at du altid er på forkant med udgifterne til bilen, fordi du betaler et fast månedligt beløb for at have bilen. Det bliver derfor lettere at budgettere udgifterne ved bilen.

En nem og fleksibel løsning

En anden fordel er, at privatleasing er en fleksibel løsning. Hvis du er typen der skifter bil relativt ofte, så er vores privatleasing lige noget for dig. Vores aftaler varer som regel 1-3 år og når din aftale udløber, så kan du vælge at finde en ny bil, som du ønsker at lease.

Når din leasing aftale er udløbet har du blandt andet også mulighed for at købe bilen fri eller anvise en anden køber, hvis du ønsker det. Da vores leasingperioder generelt er korte betyder det, at du hutigere kan skifte bil, hvis din situation skulle ændrer sig. Det kan for eksempel være at I får børn og derfor har brug for en større bil eller hvis der opstår en situation hvor I skal bruge to. Her er privatleasing et rigtig godt valg, da det er nemt og fleksibelt at have bil som privat.

Se vores udvalg er biler

Eller læs mere om Erhvervsleasing eller Splitleasing